top of page
Recente berichten
Uitgelichte berichten

Hapkido Stage

Op vrijdag 16/11 organiseert Taekwondo Saju Zulte van 20u tot 21u30 een taekwondo/hapkido stage o.l.v master Dmitry Lojensky uit Sint-Petersburg in de gemeentelijke sporthal van Zulte, Waalstraat 118. Master Dmitry Lojensky behaalde zijn licentiaatsdiploma L.O. aan de universiteit van Sint-Petersburg. Hij is houder van 4de dan hapkido, 5de dan taekwondo en is master instructor van de Korea Hapkido Federation. Zijn club telt maar liefst 450 leden waaronder enkele wereldtoppers. Zelf behaalde hij op het Open Hapkido Championship in 2010 een zilveren medaille en een gouden medaille in 2017.

Deze gratis stage is toegankelijk voor iedereen vanaf 9 jaar.

Graag hadden we u uitgenodigd op deze unieke gelegenheid.


bottom of page