top of page

9

NIMEMA

Zelfverdedigingslessen door de lesgevers van Saju:

Voel je je soms onveilig?

 

Ben je al eens in een bedreigende situatie beland?

 

Wil je jezelf kunnen verdedigen maar je weet niet hoe?

 

 

 

Gediplomeerde lesgevers met ervaring in diverse vechtsporten leren je eenvoudige maar efficiënte technieken waarvoor je niet groot, sterk of lenig hoeft te zijn.  Een ijzersterke conditie is niet nodig. Evenmin is enige voorkennis vereist. Leer situaties inschatten en jezelf bevrijden uit een bedreiging of een aanval. De assertieve Nimema-attitude krijg je er gratis bij.

GROEPSLESSEN

In 10 lessen leer je de basis van self-defense.

Je leert  jezelf te verdedigen tegen de meest courante aanvallen. We werken rond diverse thema’s.

PRIVELESSEN

Wij komen naar je toe voor privélessen, geheel op jouw maat.

Je kiest zelf het tijdstip. De intensiteit en het thema van de lessen stemmen we samen af. Deze lessen zijn zowel voor vrouwen, mannen als tieners.

SCHOLEN

Wij verzorgen eveneens lessen in scholen. Wil je een initiatie op een sportdag of een lessenreeks organiseren? Wij komen naar u toe en zorgen voor alle materiaal.

TEAMBUILDING

Bij ons kunnen ook verenigingen en bedrijven terecht voor een unieke en onvergetelijke teambuilding. Mep alle stress weg en leef jezelf eens goed uit op de stootkussens.

FAMILY SELF DEFENSE

Voor dit nieuw concept slaan Nimema vzw en Saju Kids de handen in elkaar. Hier kunnen jong en oud bij ons wekelijkse lessen zelfverdediging volgen. Uniek is dat ouders en kinderen op hetzelfde tijdstip en op dezelfde locatie kunnen sporten.

Een cursus self-defense gebaseerd op zelfverdedigingssporten als krav maga en taekwondo.

Nimemafoto2.jpg

Veilig

Veiligheid staat centraal in al onze lessen, we zorgen er voor dat elk lid zich op zijn gemak voelt. We bieden ook kruisbescherming aan tegen een voordelige prijs, die kan gebruikt worden tijdens en na onze lessen.

Bekwaam

Door onze jarenlange ervaring in het beoefenen van zelfverdedigingssporten als krav maga en taekwondo zijn onze lesgevers zeer capabel om hierin les te geven.

Toegankelijk

We proberen de lessen voor zo veel mogelijk mensen toegankelijk te maken. Zo proberen we met een persoonlijke aanpak de drempel om in te schrijven zo laag mogelijk te houden.

bottom of page